En son beş amerikada sirket kurmak Kentsel haber

Wiki Article

Beli, başlangıçimciler ABD`ye fiziken gelmeden Köle`bile şirket kurup yönetebilirler. Mezuniyet verdikleri MATCH gibi saymanlık danışmanlık firmaları, muhasebecileri ve avukatları tarafından kişilerin şirketlerini kurabilirler.

Şirket kurulumu gerçekleştikten sonrasında mimarilması müstelzim bir sair iş EIN ( Employer Identification Number ) kabul etmek olacaktır. Bu rakam Amerika’da ki bütün ticari medarımaişetlemlerinizde kullanacağınız bireysel algı kimlik numarası dır.

Reklam: Yapmış olduğunız işi ilan etmek istiyorsanız TV, radyo ve internetten kesinlikle yararlanmanız gerekir. Reklam dâhilin 2000 $

En resmi şirket türü ve kurumsal binadır. Bir C Corp oluşturmanın politikaları ve maliyeti eyaletten eyalete değişmiş olur. C Corporation bayağıdaki faktörleri çitndırmaktadır:

LLC şirketi kurarken ilgi etmeniz müstelzim öbür mevzuda şirket anlaşmasıdır. Bu vesika olmadan şirketi mirlatmanız muhik olmayacaktır.

Sonrasında sizin adınıza Amerika’nın en cesim acentesine anlayış hevesliarak şirket kurulum servurunuzu tamamlayacağız.

Paypal ve Paypal Business satıcı hesapları bir çok ülkede desteklenmediği için vandözlar Paypal’ı kullanabilmek için Amerika’da şirket kurup hesaplarını bu Amerikan şirketi üzerinden hevesliabiliyor.

Eğer evetşayacağınız eyaletten farklı bir eyalette şirketiniz olacaksa bu kez yabancı şirket kabilinden görünür, o gün mevhibe ve operasyonel tarafta size külfet oluşur cenkmak zorunda kalırsınız.

Genel anlamda LLC doğrusu Limited şirket yeğleme edilsede pay senedi satışı üretmek istiyorsanız Anonim şirket mantıklı olacaktır.  

İnternetten şirket kurmanıza yardımcı olan websiteleri üzerinden genellikle banka hesabı da açmanız mümkündür. İşinize ilgili vezneci hesabı ve güven ekeı ile ferdî malvarlığınızı birbirinden ayırdığınıza güvenli olmalısınız.

Wyoming bile sirket müessesş mirvurusu yaptim dışarıdan aldığım teklifin dörtte biri bedelına maloldu. Desteğiniz yürekin çok çok esenolun

Limited şirket ise şirket sahibi olarak kayıt altına alacağımız isimler. Anonim ve umumi şirket ise şirketin sorumluluğuna atayacağımız ilk menajer/hissedarlar ve adresleri. Kargo ve fatura adresi. Kellevurunuzun ardından, ödemenin gerçekleşmesi ve zaruri tüm bilgilerin kırmızıınmasından sonra aynı gündüz dosyalarınızı amerika da sirket kurmak Delaware Eyaleti Corporation departmanına gönderme ediyoruz. Delaware şirket tesisu tamamlandıktan sonrasında size e-posta vasıtasıyla onaylanmış şirket dökümanlarınızı gönderiyoruz. Hatta şirket ile ilgili bilgilerinizi buraya tıklayarak Delaware eyaleti resmi web sitesi üzerinden kontrolör edebilirsiniz.

Bu tip bir adresi Wyomingmailforwarding.com dan 15$'a satın alabilirsiniz. Bu şirket size yalnızca Wyoming eyaletinde bir adres katkısızlar. Adresinize gelen postaları aynı çağ tarayıp dijital olarak teslim ederler. Evrak başına 10$ ödersiniz.

Amerikada şirket kurma bağırsakin Köle vatandaşı ya da habitat izni sahibi olmanıza icap namevcut. Hatta Amerika’da bulunmanıza birlikte lazım yok.

Report this wiki page