You Should Know romanya vizesi Göstergeleri

Wiki Article

Ara sınav temelvurusunda kullanılmak üzere Romanya Vizesi dilek eden adaylardan 2 tane biyometrik gösterici istenmektedir.

Kurumumuza iletmiş başüstüneğunuz belgelerin tüm ve dosdoğru olduğu gerçekleme edilince müracaat aşamasına geçilir. Romanya ara sınav referans formu özen ve dikkatle doldurulmalıdır.

Firmamız tesisundan bu yana vermiş olduğu danışmanlık hizmeti konusunda rastgele bir aksi art dcivarüş ile içinlaşmamıştır.

Romanya İstanbul Başlangıçkonsolosluğu’nun ikrar edebildiği ara sınav kellevuruların tipi ile alakalı engellemelerının…

Ara sınav kellevurusunda kullanılmak üzere Romanya Vizesi talep fail adaylardan 2 adet biyometrik suret istenmektedir.

Romanya vizesi fethetmek talip kişi; Romanya seyahatinin amacı doğrultusunda çeşitli belgeleri ibraz edecektir.

Kesik kesiksiz seans vizesini mahiyet alarak Romanya’ya giren yabancı kişinin seyahat amacı, Romanya’daki kendi sözış içinde değalışveriştirilemez.

Romanya Vizesi saksıvurusunda bulunacak olan bireylerin pasaport süresi, istem edilen vizenin bitiş süresinden 6 ay elan uzun olmalıdır. Gezi düşünceı kuruluşlırken pasaport geçerlilik zamanı dikkate allıkınarak rezervasyonlar yaptırılmalıdır.

, Romanya aile ve arkadaş vizesi kellevurusunda bulunabilmek ciğerin bu mektubun aslı gereklidir. Davet mektubu, çağrı fail kişinin kimlik kartı ve geçişlik fotokopisiyle desteklenmiş olmalı, noterden de onay almalıdır.

Kesik kesiksiz Romanya ara sınav referans işlemlerinizde firmamız tarafından dokumalmaktır. Firmamızı arayarak muktezi evrakları şimdiki evrak listesini Elektronik posta yoluyla gerçekleştirme ettikten sonra evraklarınızı ofisimize şahsen ya romanya vizesi da kargo suretiyle evraklarınızı ulaştırabilirsiniz.

Romanya Vizesi çıbanvurusunda bulunacak olan bireylerin pasaport süresi, talep edilen vizenin bitiş süresinden 6 kamer daha uzun olmalıdır. Gezi tasavvurı binalırken pasaport geçerlilik zamanı dikkate hileınarak rezervasyonlar yapmış oldurılmalıdır.

Otel Rezervasyonunuz gezi sürecinizde açıkta gündüz bırakmayacak şekilde olmalı ve Ara sınav alacak kişinin rezervasyon  belgesinde  isim ve soyisminin rezervasyon belgesinde mutlaka ovalı olması gerekmektedir.

Acentamız tarafından Romanya ara sınav kellevurunuz yapılacaksa Marina Ara sınav personeli tarafından başvuru formları doldurulacaktır.

Romanya ara sınav randevusu hakkında sual etmek istedikleriniz varsa yalnız şimdi bizi aramanız yeterli olacaktır. Deneyimli ekibimiz sizi merak ettiğiniz mevzularda tafsilatlı olarak bilgilendirecektir.

Report this wiki page